Sarıyar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, devletine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek ve ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri ve davranışlar kazandırmak suretiyle hayata hazırlamaktır.

Misyon: Sorgulayan, araştıran, öğrendiklerini günlük yaşamda uygulayabilen ve değişen dünya şartlarına uyum sağlayabilen, kendisinin ve toplumun karşılaştığı sorunlara çözüm üretebilen; yaşadığı toplumda güçlü ve lider kişiliğe sahip bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır

Başarılar:

Saatler: 08:40-15:10
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmenler Servisle Espiye merkezden gidiş geliş yapmaktadır. Köyümüz Espiye merkeze 26 km dir.
Sportif Etkinlikler: HER YIL FUTBOL,VOLEYBOL TURNUVALARI YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0454 456 25 29

WEB - https://saryariho.meb.k12.tr

Adres - SARIYAR KÖYÜ CAMİ YANI MEVKİİ CAMİ YANI KÜME EVLERİ SARIYAR İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO.7 GÜCE / GİRESUN

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - GİRESUN İLİ GÜCE İLÇESİ SARIYAR KÖYÜ

Ulaşım Öğretmenler Servisle Espiye merkezden gidiş geliş yapmaktadır. Köyümüz Espiye merkeze 26 km dir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Giresun:63 km, Güce:17 km